Paganini félpótkocsik magyarországi képviselete

Az olasz Paganini Car s.r.l. európában az egyik piacvezető gyártó az ömlesztett árúk szállítására is alkalmas, többfunkciós (síkplatós+billenős) félpótkocsik kategóriájában.

Az olasz Bianchini s.n.c. kiváló minőségben gyárt egyedileg és sorozatban járműfelépítményeket, több évtizedes tapasztalatuk van Paganini-felépítmények készítésében is.Az Init 2000 Kft, mint az olasz-magyar viszonylatú ömlesztettáru-szállítás egyik piacvezető szállítmányozója, 2008 óta ellátja a Paganini s.r.l. magyarországi képviseletét is. Rövid határidővel szállítjuk a megrendelőink egyedi igényei szerint összeállított járműkonfigurációkat, többféle választható felszereltségben, 6600 kg tömegtől és 36.000 EUR ártól indulóan. Vevőinket a beszerzés teljes folyamatában támogatjuk, a konfiguráció összeállításától kezdve a lízing-konstrukción át az üzembehelyezésig - igény szerint.

www.paganinicar.hu

Cégünk folyamatosan bővíti Paganini-pótkocsikkal rendelkező alvállalkozói flottáját, állandó munkát biztosítva ezekre a többfunkciós szállítóeszközökre.