Megbízóinknak

SZÁLLÍTÁSI KAPACITÁS IGÉNY SZERINT

Az Init 2000 spedíció vállalkozik havi több ezer tonnás nemzetközi áruszállítási igénnyel rendelkező cégek logisztikai feladatainak teljeskörű megoldására ugyanúgy, mint kisebb tételű, rendszeres vagy eseti megbízások teljesítésére is. Jelentős tapasztalatunk van a hosszú távra szerződött kizárólagos szállítmányozói státuszban és a napi szintű versenyhelyzetben való működésben egyaránt. Rendszeres megbízóinkat azonnali ajánlatadással támogatjuk a gördülékeny üzletmenetben. Áraink mindenkor a fuvarozási piac napi realitásán alapulnak.

Eseti és hosszú távú kapcsolatainkban is garanciát vállalunk a megbízónk által lekötött szállítási kapacitás biztosítására, az előre megállapodott díjon és határidőre, így tudjuk megőrizni legfontosabb értékünket, az üzleti megbízhatóságot. 150.000 EUR fedezetű szállítmányozási felelősségbiztosításunk és 200.000 EUR fedezetű flotta CMR-biztosításunk is ezen törekvésünket szolgálják.

Megbízóinkkal korrekt kapcsolattartásra törekszünk a fuvarmegbízások teljesítésének minden fázisában. Ehhez napi 24 órás elérhetőséget biztosítunk ügyfélmenedzsereinken keresztül. Az általuk megvalósított személyes és testre szabott kommunikáció minden helyzetben lehetővé teszi a gyors és rugalmas problémamegoldást megbízóink részére.

Fuvarajánlat kérése