Rólunk

Az Init 2000 Kft. az Olaszország – Magyarország viszonylatú közúti áruszállítás egyik piacvezető spedíciója. Jelentős szállítmányozási tevékenységet folytatunk a térség szomszédos országaiban

Ügyfeleink a nap 24 órájában ugyanazzal a kollégánkkal tarthatják a kapcsolatot, aki egy-egy megbízás teljesítése során az árajánlattól a lerakodásig minden munkafázisért felelős.

Napi munkánkhoz a legkorszerűbb informatikai infrastruktúra és saját célra kifejlesztett egyedi spedíciós szoftver biztosítja a technikai hátteret.

Legnagyobb értékünk mégis az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező, több nyelvet beszélő fuvarszervezőink és számviteli kollégáink lelkiismeretes munkája.

Megbízóink között tudhatjuk a térség meghatározó multinacionális szállítmányozóit és számos termelő, kereskedő vállalatot. Szezonálisan eltérő igényeiket integrálva kiegyensúlyozottan tudjuk biztosítani a szükséges szállítási kapacitásokat egész évben.

A hatékony járműkihasználtság következtében fuvardíjaink mindenkor versenyképesek, a fuvarozási piac napi realitásán alapulnak. Komplex szolgáltatásunk az éves kapacitástervezéstől a napi ütemezési- és bonyolítási feladatok megoldásán át a biztosítás, számlázás és cash-flow menedzsment területéig bezárólag lefedi a teljes üzletii folyamatot.