Fuvarozóinknak

FOLYAMATOS NEMZETKÖZI KÖRFUVAROK

Az Init 2000 spedíció évi többszázezer tonnás áruforgalmának döntő részét állandó alvállalkozói flottával bonyolítja le. Megbízóink növekvő szállítási igényeinek kielégítésére – a járművekre és a munkavégzésre vonatkozó szigorú feltételek mellett – folyamatosan növeljük flotta-kapacitásunkat, bővítjük alvállalkozói körünket. Fuvarozóink számára a flottatagság keretében hosszútávú megélhetést tudunk biztosítani. A folyamatos nemzetközi körfuvarok mellé rövid fizetési határidőket és pontos kifizetést garantálunk.

Állandó flottánk tagjait ezen felül egyéb üzleti szolgáltatásokkal is segítjük a napi munkában. Fuvarozóink bármely problémájuk esetén egy hatékony pénzügyi, szervezési és adminisztratív központ támogatását kapják tőlünk a nap 24 órájában. Akár azonnali fuvardíj-kifizetésre, akár hozzáértő biztosítási ügyintézésre van szükség, megoldjuk, a bevételtermelő fuvarozás megszakítása nélkül.

ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSAINK ÁLLANDÓ FUVAROZÓINKNAK

Hosszútávú célkitűzésünk az alvállalkozóinkkal közös működési költségek és üzleti kockázatok csökkentése, a fuvarozókat terhelő adminisztrációs feladatok minél nagyobb részének központi megoldása, a fuvarozás folyamatának hatékony fenntartása érdekében.

Pénzügyi hátterünket és szolgáltatás-flottáink méretéből eredő díj-lehetőségeket kihasználva, kedvező áron tudjuk nyújtani a következő emelt szintű szolgáltatásokat:

MASZF Szállítmányozási feltételek

Cégünk a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége (MSzLSzSz) által kiadott irányelvek alapján dolgozik.

Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek

Számlázási-, fizetési feltételek

A magyar és nemzetközi szabályok alapján csak azokat a számlákat áll módunkba befogadni, melyek az alábbi formai követelményeknek megfelelnek.

Számlázási és fizetési feltételek

Érdeklődés fuvar feladatokról, flotta tagságról