Közúti szállítmányozás Közép-Európában, kiemelten Olaszország és Magyarország viszonylatában

Az Init 2000 Kft. az Olaszország-Magyarország viszonylatú közúti áruszállítás egyik vezető spedíciója. Ehhez kapcsolódóan jelentős szállítmányozási tevékenységet folytatunk a térség szomszédos országaiban, Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában is.

Fő profilunk az ömlesztettgabona-szállítás, közel 150.000 tonna/év kapacitással veszünk részt a magyar gabona-exportban. Szállító partnere vagyunk az összes jelentős magyarországi gabonaexportőrnek, emellett megbízóink között tudhatjuk a térség meghatározó multinacionális szállítmányozóit és számos termelő, kereskedő nagyvállalatot.

Megbízói körünk másik fele több iparág képviselőiből tevődik össze. Ezek eltérő szezonális igényeit integrálva minden irányban kiegyensúlyozottan tudjuk biztosítani a szükséges szállítási kapacitásokat egész évben, egyben folyamatos munkát biztosítva állandó alvállalkozóinknak is.

Komplex szolgáltatásunk a hosszú távú kapacitástervezéstől a napi ütemezési és bonyolítási kérdések megoldásán át a szállítmánybiztosítás és speciális engedélyek beszerzéséig bezárólag lefedi a teljes üzleti folyamatot.

Mindehhez a legkorszerűbb informatikai infrastruktúra és saját célra kifejlesztett spedíciós szoftver biztosítja a technikai hátteret. Legnagyobb értékünk mégis az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező, több nyelvet beszélő fuvarszervezőink és számviteli kollégáink lelkiismeretes munkája.